«Ikke vær så langarma da!»

Allerede i slutten av Juni begynte jeg å glede meg til høsten. Ruskete vær, mørke kvelder, en skummel film på tv og godt strikketøy i fanget. Jeg pleier som regel og strikke til de rundt meg, men ville være god og varm selv også.

Jakten etter den perfekte høst-gensern med de riktige fargene og det riktige mønsteret skulle vise seg å bli trøblete. Jeg endte opp med og tegne mitt eget mønster, regne ut ifra maskeantall på garntypen jeg ville bruke og satte igang.

Genseren ble et skikkelig koseprosjekt og jeg gledet meg til å bli ferdig. En ting jeg var sikker på var at armene hvertfall skulle bli lange nok! Jeg la visst på litt for mye, da jeg fort merket at det ble strevsomt og dra opp ermene hele tiden. Hadde jeg overdrevet lengden?

Genseren ble ferdig, tråder ble festet og jeg brukte den noen ganger før jeg la den til side. Jeg må fikse lengden på de ermene!

Idag våknet de voksne i hus ikke før rundt 09:00 av at vi hørte en fantastisk lyd av søskenkjærlighet nedenifra 1 etage. Den eldste hadde stått opp med den minste og sørget for barne-TV og frokost. Uthvilt med masse godt humør tenkte jeg at bedre start på en helgedag får jeg ikke, så de lange ermene ble plutselig kortere.

Og bra ble det også!

Den følelsen å klippe i et strikketøy du egentlig er kjempefornøyd med gjør alltid noe med pulsen. Men, det gikk bra!

Vips! Kortere arm!

Garntype er Drops Cotton Merino.

Kjøpt på garnius.no – alltid kjapp levering og super service!

God strikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.