Salg på garn = luevær!

Jeg fikk spørsmål her om dagen; hva er best og begynne med hvis man ikke er så god på strikkefaget ennå. Det første som slo meg var ting som skjerf og babyteppe, men hun hadde ingen baby og skjerf hørtes ikke så gøyalt ut uten litt inspirasjon. Men da jeg foreslo en lue, sperret hun opp øynene og ville vite mer. Jeg legger ut en veldig enkel oppskrift på lue til voksen-barn-baby under her. Også tipser jeg samtidig om at det er høstsalg på garnius.no til 04.10.2017! Her får du masse bra garn til en veldig god pris! Lue str: Voksen (6-9år) 3-5år (1-2år) baby Garn: Merino extra fine/Cotton Merino Legg opp 98 (92) 88 (80) 76 masker på en rundpinne i str 4-(40cm) Strikk vrangbord 8 (8) 7 (6) 6 cm. Strikk så en runde glattstrikk samtidig som du øker med 12 (10) 8 (6) 6 masker. Her ifra strikker du den strikketeknikken du ønsker, vanlig glattstrikk – perlestrikk – dobbel perlestrikk – boblestrikk Det lureste for en nybegynner er og måle på hodet underveis, men denne oppskriften tilsier at når da har strikket 25 (23) 21 (20) 18 cm lengde kan man begynne og felle av. Det gjør du ved og strikke 4 m og strikke 2 sammen. Dette gjør du hele runden. Neste runde strikker du 3 m og 2 m sammen. Nå strikker du en runde som vanlig uten felling. Neste runde strikker du 3 m og 2 m sammen. Neste runde strikker du 2 m og så 2 m sammen. Så en runde uten felling. Herifra gjelder det kun og felle slik at hullet i toppen blir såpass lite at du kan sy det enkelt sammen på vrangen. Festing av tråder finner du tips til her : feste av tråd Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.