Kjært barn har mange navn

I fjor skulle minsten begynne i bhg og plutselig måtte masse handles inn. Dresser, sko, luer, votter, matbokser og masse ull! Mellomlag var tingen! Lag-på-lag – prosedyren ble presentert på det første foreldremøtet.

Mangeferske småbarnsforeldre satt ivrig og noterte ned punkt etter punkt med viktig informasjon. Vi fikk høre gang på gang; – merk klærne! – Ha alltid ull og fleece tilgjengelig på barnets plass i garderoben.

Greit, tenkte mor. Her kan vi ha det litt gøy! Ull og fleece ble handlet inn og mor satte seg til rette og bestille merkelapper. Disse var av typen hvor man kun fikk fornavnet og en liten linje under med tlfnr. De var helt greie, men jeg tok meg i å lure på om jeg skulle skrive «Håkon» «Gåkkis» eller «Gåkkon» – Dette fordi vi hadde utviklet en del kosenavn og tullenavn den siste tiden.

Jeg måtte jo skrive det ordentlige navnet, men alt dette ga meg inspirasjon så jeg satte igang med et «mellomlag» som kunne være fast i bhg. Jeg ville bruke et tykt garn, men et som ikke klødde, kanskje et som var halvt syntetisk. Jeg fant garn på Europris som het Natur Helårsgarn Jeg satte igang med noe som ble ganske så bra. Gutten selv synes det var stas at alle nå kunne kalle ham alt han ble kalt hjemme 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.