Hippiekofte i helgen?

Etter mange endte prosjekter får man gjerne litt restegarn. Dette får jeg alltid problemer med å finne ut av hva jeg skal gjøre med. Mange ser løsningen i sokker og luer, noe som er en ganske smart ide! Mange lager prematurtøy og donerer til sykehus og noen strikker Lommevenner.

Mange kreative mennesker der ute med flotte ideer om hva man kan gjøre med de små restenøstene sine. Jeg blir stadig imponert!

I min rotehylle med rester så jeg plutselig en helt fantastisk fargesammensetning og fikk inspirasjon til en hippiekofte til minsten. Det var en del garn igjen, så jeg strikket den stor slik at jeg fikk mulighet til og före den hvis jeg så det som nødvendig.

Strikkingenengikk unna som bare det så jeg fant frem en jersey-genser etter storesøster som var blitt for liten. Denne var perfekt som för!

Så var en hippiekofte født! 🙂

Med skogsdyr-knapper 🙂

God helg og god strikk!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.