Strikk en Joyride!

I fjor vinter falt jeg pladask for denne gratis-oppskriften ifra garnstudio – Joyride

Jeg bare måtte strikke denne kofta! Bestilte garn og satte igang. Garnet var nydelig og strikke med og etter som mønsteret utviklet seg merket jeg at jeg strikket raskere og raskere for å bli ferdig.

Det ferdige resultatet ble så bra, men siden jeg var midt i en periode hvor jeg trente mye for å bli kvitt litt «baby-vekt» ble koften raskt for stor. Den ble hengende i skapet en god stund før jeg fant ut at min mor godt kunne få den. Jeg tenkte det var bedre at den ble brukt, enn at jeg skulle tviholde på noe som ikke passet lenger! 

I sommer fikk jeg det for meg og strikke en ny, men i genser-form og i et litt annet garn. Nok engang falt valget på Drops Cotton Merino.  Jeg ville også at bunnfargen skulle være hvit, noe jeg absolutt ikke angret på!

Jeg elsker dette garnet, da jeg fort blir veldig varm. Her har du halvt om halvt ull og bomull. Den siger ikke i vask og er veldig enkel og vedlikeholde. Vasket på ullvask med Milo og tørkes flatt. Er like fin nå, etter hvertfall 10 vask! 

God mandagskveld og god strikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.