Et nett av tråder

Rett før 08:00 idag tidlig gikk jeg forbi dette og ble bare stående og studere. Minsten i vogna ville også se, så han ble løftet høyt opp for å kunne se det finne nettet. Mikroskopiske små duggdråper pyntet de fine trådene og det minnet meg om bittesmå diamanter.

 

Fra en iherdig og arbeidsom mor med trådene sine til en annen; Jeg sitter for tiden med en større strikkeprosjekt på gang. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg har jeg bestemt meg for å ordne meg en kjole. Denne er jeg akkurat ferdig med vrangbord på, det ble 4 rader med falske fletter. Inspirasjon rundt mønster videre, håper jeg kommer snart 🙂

Stay tuned 🙂

God kveld og god strikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.