Inspirasjon, kom til meg!

216 magebelter ligger i skuffen nå. Jeg har klart og ta vare på alle magebeltene til nøstene jeg har strikket i år. Så morsomt og se hvor mye som faktisk er blitt til noe fint, mykt, langt og bredt 🙂

Her er bare noen av dem. De ligger overalt, i veska, i nettet på barnevogna, ved siden av senga og i garnhyllene.

Jeg har tidligere utrykket frustrasjon over manglende inspirasjon over skjørtet/kjolen jeg har begynt på. Vrangborden ble falske fletter, noe jeg ble veldig fornøyd med! Inspirasjon videre slet jeg litt med, men etter å ha lest om norske folkedrakter i det forrige århundre falt det masse ideer ned i hodet mitt og strikkepinnene begynte å lage lyd igjen.

Nå er jeg ganske sikker på at dette blir en folkedrakt/bunadsinspirert kjole som skal brukes ofte gjennom høsten og vinteren! 

Nå er helgen straks i sving igjen så da får man strikket mye!

God helg og god strikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.