Genser med tradisjoner

I fjor høst fant jeg denne herlige boka med masse flotte oppskrifter. Jeg ble sittendes og sikle lenge på denne genseren med helt nydelige ermer og bryst-stykke. Jeg har aldri strikket noe lignende og merket det klødde kraftig i fingrene!

Garn ble handlet inn og jeg startet med det fine mønsteret som skulle monteres på brystet, bare for å få en følelse av de tynne pinnene og myke garnet. Halslinningen måtte strikkes frem og tilbake, med mønster og tynn tråd ble det en skikkelig «tunga-rett-i-munnen» oppgave. Følelsen jeg fikk da jeg endelig kunne si meg fornøyd med lengde på linningen var fantastisk. Jeg kunne allerede nå se hvor fint dette ville bli!

Kanten på ermene ble jeg så fornøyd med og den enkle strikkingen ellers gikk som en drøm. Jeg kunne fint se for meg en kald 17 mai med denne og et sort, fotvidt skjørt istedenfor den tradisjonelle bunaden/festdrakten.

Det kan godt hende denne blir strikket flere ganger! Jeg elsker puffen på ermene også. Anbefaler denne til dere som trenger en «pen-kofte».

God kveld og god strikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.