Nisselue med refleks 🎅

I fjor på denne tiden husker jeg det kom en hel enorm etterspørsel etter disse pelsduskene man skulle ha på luene sine. De med trykknapp var geniale, så lenge den satt ordentlig da. Jeg husker jeg strikket en lue til minsten, men den dusken forsvant fortere enn jeg rakk og reagere etter at han fant ut at denne kunne taes av. Det ble sport i å dra den av og putte den på igjen, og til slutt orket jeg ikke følge med på hvor den havnet for hver gang. 🤣

Men da eldstejenta ville ha lang nisselue med hvit dusk i enden måtte mor til pers nok engang. For og sette prikken over I-en ble den hvite vrangborden strikket med refleksgarn fra Europris. Refleksen i tråden fungerte så som så. Ville ikke anbefale og kun bruke dette, men det var stas og ha i tillegg til disse kjedelige vestene.

Garnet som ble brukt heter drops karisma og jeg regnet rett og slett ut hvor mange masker jeg trengte til luen ved og bruke omkretsen på hodet til jentungen. Lengden på lua fikk hun bestemme selv.

God kveld og god strikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.