Mikkel Rev og Uglemor

For 3 år siden på denne tiden gikk jeg hjemme min sønn som da akkurat var fyllt ett år. Ei venninne fikk også barn nesten samtidig som meg og trengte etterhvert hjelp med pass da hun skulle ut i jobb igjen. Det ble en utrolig koselig høst for meg og min sønn med daglige besøk av søte, lille Emma.

Etterhvert ble inspirasjonen så stor at jeg måtte sette meg ned og skrible. Det ble til slutt en oppskrift på Reve-genseren og Ugle-genseren. Her for anledningen gjort om til kjole og vest. Oppskriften på genserne er skrevet ned til odel og eie, mens kjole og vest kun ble laget én gang.

Det er det som er så deilig med å være kreativ; alt jeg komme frem til ved å ha et godt utgangspunkt!

God strikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.