Kjole i Alpakkaull 😍

Noen av mine beste plagg blir til «underveis». Jeg elsker oppskrifter i bøker, hefter, blader og foldere, men ingenting slår følelsen jeg får etter endt prosjekt hvor det ikke finnes noen oppskrift. Jeg gjør som iherdige strikkere flest og produserer ofte mer enn jeg får bruk for. Da er det godt man har familie! Små og store i dette huset har alltid ullgensere, luer, sokker, votter og kofter klare når oktober kommer.

En som var så heldig og få overta en egenprodusert vare fra «strikkekjerringa» var min svigersøster. Hun er en typisk tunika/kjole-dame og det ble tidlig i prosessen ganske klart at denne skulle bli julegaven det året.

En A-formet kjole med store puffermer og mange mønsterborder inspirert av irske mønstre. Strikket i deilig, myk alpakkaull. Kjolen ble godt tatt imot og er blitt brukt ved flere anledninger, noe man selvfølgelig setter stor pris på som strikkekjerring 😂.

God helg og god strikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.