Det perfekte verktøy!

Da jeg bestemte meg for å investere i en chromebook åpnet en helt ny verden seg for en selvutnevnt google-fan. Lite visste jeg om at apper jeg var vandt til å ha på telefonen også kunne brukes på en chromebook. Du kan tro oppstandelsen var stor da det gikk opp for mor at diverse strikkeapper og digitale verktøy nå la seg magisk inne på en flunkende ny, søt og meget praktisk laptop! Nå kunne jeg endelig få full utnyttelse av stichfiddler. Det er dette jeg ønsker og vise dere i dette innlegget. Altså http://www.StitchFiddle.com er noe av det smarteste Google har kommet på noensinne for en ivrig strikkeentusiast!

 Her kan du lagre alle dine mønster og mulighetene er endeløse. Du kan lage deg mønster for strukturstrikk, hekling og mønsterstrikk. Tilbudet  er at du får 15 gratis «charts» som du kan gjøre hva du vil med. Begynner du og gå tom for charts kan du slette noen du ikke trenger og dermed fornye plassen din med mer lagring. Velger du derimot og betale en liten sum, enten pr mnd eller for et år får du endeløs plass, masse inspirasjon ved og få se hva andre medlemmer har laget og mange flere muligheter ved lagring og sortering.

Under har jeg lagt ved et enkelt mønster jeg laget i en fei for å kunne vise frem et eksempel. Mulighetene her er som sagt mange og jeg lager mønstrene mine nå på en helt ny måte! Jeg vil fremdeles bruke min trofaste sorte rutebok når jeg  føler for det, men det er så deilig og ha et sted og lagre alle små og store ideer. Nå er jeg i tillegg sikker på at hverken små skitne barnehender eller kaffekopper kan være en trussel mot et nylig skriblet ned mønster. Alt lagres i skyen! Enkelt og greit!

Dette innlegget er ikke kjøpt og jeg vil presisere at jeg blogger om dette kun for å vise andre ivrige strikkere et helt genialt konsept for dem som vil være mer digitale med oppskriftene sine!

 

God helg og god strikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.