Restegarn = Varme legger!

Når kulda kommer snikende i September/Oktober har som regel mor i huset endel restegarn igjen etter årets strikk. I fjor på denne tida kom eldste-jenta med et ønske om leggvarmere. Opprinnelig var ønsket om et par ensfarget så hun kunne bruke det til skjørt og shorts. Etter en kikk i skattkammeret foreslo jeg et par i litt miks av farger så kunne jeg bli kvitt litt restegarn samtidig. Det var ok så lenge hun fikk plukke ut fargene selv.

 

Det første jeg gjorde var og dele opp nøstene i 2 like store nøster, på denne måten var jeg sikker på at jeg ville ha like mye garn til de 2 leggvarmerne. Mønsteret ble til underveis og kunden ble meget fornøyd. Et helt år senere blir de fremdeles tatt frem og brukt med stor glede. Koselig for mor <3

 

 

God kveld og god strikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.