Nybegynnerkurs i kveld!

 

I kveld starter altså moroa!

I kveld er vi endelig klare for første strikkekveld med damer i alle aldre som ønsker og lære seg og strikke. Mange tror det kun er den yngre generasjonen som mangler kunnskap om strikkefaget, men der tar man feil. Jeg har etter å ha startet «strikkeguiden»-gruppa på Facebook fått opptil flere henvendelser fra eldre damer som lurer på det som er helt basic innen strikking. Jeg er så heldig og ha en venninne med de samme interessene og sammen har vi nå startet strikkekurs for damer – og menn som ønsker og lære seg og strikke! I kveld er vi ikke mange, men håper på at det blir flere med tida. Kartlegging og spørsmålsrunde på hva folk kan ligger på agendaen i kveld. Enkel innføring i hvordan man starter på et enkelt strikketøy og tanker om hva man til slutt ønsker og få ut av et strikkekurs.

Vi skjønner at folk kanskje ønsker og lære seg forskjellige ting som teknikker og at enkelte plagg kan være mer interessant og lære seg og strikke enn andre, derfor må vi først sørge for at det grunnliggende er lært før vi kan begynne og følge opp hver enkelt med dems ønsker.

 

Jeg gleder meg masse til i kveld og ser frem til og kunne vise folk hvor gøy det kan være å strikke noe selv. #Mestringsfølelse!

Bilder fra kvelden vil komme 🙂

Lenke til Facebookgruppa er her: Strikkeguiden

 

God kveld og god strikk!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.