En drøm i det fjerne…

Jeg har ikke fått vært så aktiv på bloggen som jeg skulle ønske den siste tida fordi jeg plutselig har bestemt meg for å faktisk gjøre ordentlige oppskrifter ut av alt jeg lager. Det meste som blir produsert på mine pinner er egne ideer som sjeldent blir skrevet ned da jeg føler jeg har fremgangsmåter og  størrelser litt i hodet. Jeg har alltid vært slik; ikke gjør som alle andre, lag ditt eget. Selvom jeg lett kan bruke en allerede eksisterende oppskrift på en barne-genser velger jeg heller og finne ut av ting selv. Noen kaller det ekstra-arbeid, andre kaller det dumskap, jeg kaller det nysgjerrighet på flere erfaringer og sult på kunnskap.

Så nå sitter jeg her da og kanskje legger altfor mye i det, måler og teller. Strikker og rekker opp. Noterer ned og sammenligner. Matematikk er ganske vesentlig og det rare er at jeg faktisk synes det er kjempegøy. Fra tidligere har jeg noen notater på ting jeg har strikket, men bare fordi jeg fant tidlig ut at det virkelig var verdt og ta vare på akkurat den ideen da tilbakemeldinger fra menneskene rundt meg sa at dette faktisk var bra. Mine notater kan knapt kalles oppskrifter så jobben blir å skrive det om så andre skjønner fremgangsmåten min. Det er nok det jeg synes er mest utfordrende. Jeg har også tidligere for det meste holdt meg til kun mønsterstrikk, nå beveger jeg meg sånn smått inn på strukturstrikk og det er veldig spennende.

Til nå kan jeg kalle 3 av mine notater som komplette oppskrifter og de jeg har snakket med om dette spør meg ikke om jeg skal legge dette ut for salg snart. Skal jeg være helt ærlig er drømmen og gi ut bok. Jeg aner ikke hvordan jeg går frem, om jeg må ha oppskriftene klare først, om de vil se ferdige resultater eller om det kun holder med utkast.

Jeg tror jeg fortsetter en liten stund til og leker meg med ideene mine.

God strikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.