Strikkeforbud

Da er det skjedd! Jeg har pådratt meg strikkeforbud ved og rett og slett strikke for mye. Det startet for 4-5 uker siden. Smerter i høyre skulder da jeg prøvde og løfte ting eller gjorde ting med armen. Ta på seg jakke var ulidelig. Det gikk en ukes tid før jeg forstod at jeg måtte la strikkepinnene ligge. Jeg er sta, men nå klarte jeg ikke ta i noe med høyre hånd engang. Det var spredd seg nedover og jeg kjente det nå i albuen, håndledd og fingrene.

Uff, nei! Jeg skulle ikke til noe lege! Dette gikk over av seg selv si! En uke til gikk forbi og desember stod for tur. Første helgen i desember hvert år baker vi pepperkaker og i år hadde jeg en ivrig gutt på 4 år som måtte hjelpes til tider. Jeg tok tak i kjevla og kjente umiddelbart en smerte som helt klart ikke kunne oversees lenger. Mandag morgen var hele hånden hoven og tilogmed ringene måtte av i redsel for at de skulle gro fast.

Tirsdag formiddag var det et faktum; nerve i klem som mest sannsynlig er blitt litt betent pga bruk av armen som ikke skulle skjedd. Hestekur med medisiner og null bruk av høyre arm på 10 dager. Legen foreslo tilogmed fatle så jeg ikke skulle glemme meg!

Hva gjør jeg nå?!? Gleder meg til jul hvertfall og koser meg med litt småplukk. Jeg har fått laget Oboykuler, rom-marsipan med sjokoladetrekk og karameller med venstrehånden. Det er da imponerende?

Får bare telle ned dagene til både friskmelding og jul 🙂

God strikk til de som fremdeles kan!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.